Nauči se Lindy Hop

Lindy Hop plesni gibi in Swing koraki

LindyHopMoves.com ti bo prihranil ure iskanja po youtube za vadbenimi videi: lahko začneš vaditi takoj, ker smo že našli vse najboljše plesne videe zate.
Spletna stran je v angleščini, ampak je zelo preprosta za uporabo, zato se ne boj pridružiti našim Lindy Hop tečajem, zastonj so!

Zastonj spletni Lindy Hop tečaji
Kateri je tvoj nivo? Izberi svoj nivo in vodili te bomo na potovanju skozi Lindy Hop svet, zastonj. Pomagali ti bomo pri učenju novih gibov primernih za tvoj nivo, da boš lahko na plesišču zasijal kot lindy zvezda.

· Osnove (začetni tečaj)
· Lindy Hop nadaljevalni tečaj
· Lindy Hop nadaljevalni/Napredni tečaj
· Lindy Hop napredni tečaj

Na spletni strani imamo še več strani, kot npr. Lindy All Stars, s vsemi najboljšimi rutinami, ki se jih je kdaj plesalo.

Želiš še več?
Pripravljen na nekaj drugačnega? Imamo tudi veliko drugih plesnih stilov:

· Blues
· Balboa
· Collegiate Shag
· Aerials
· Dips & Tricks

Jazz Routines so za vse tiste, ki radi norite po plesišču, a naenkrat postanete sramežljivi, ko množica ponori z Big Apple — če še vedno ne znate korakov in morate vzeti odmor, da opazujete s strani, je skrajni čas, da se pridružite družini in se naučite Shim Sham, the Big Apple, Tranky Doo, the California Routine in vse ostale jazz rutine.

Imamo tudi Solo Jazz in Charleston tečaj. Za vse, ki bi radi izboljšali vaš ples kot celoto ali enostavno nimate s kom vaditi.

Lindy Nerds je za prave lindy piflarje, ki obožujejo vse kar je povezano s Lindy Hop-om. Tu boste našli videe s katerimi lahko presenetite svoje lindy prijatelje.

Followers’ training program je namenjen dekletom, ki bi rade izpopolnile svojo tehniko in dodale par ljubkih in zapeljivih različic v svoj swing.

Was this post helpful?