Leer Lindy Hop

Lindy Hop Danspassen en Swing Moves

LindyHopMoves.com zal je uren tijd besparen met het zoeken naar video’s op youtube om mee te oefenen: je kunt meteen beginnen met oefenen, want wij hebben de beste dansvideo’s voor jou al gevonden. De internetpagina is in het Engels, maar is heel makkelijk om te gebruiken. Wees niet bang om onze Lindy Hop lessen te volgen, want deze zijn gratis!

Online Gratis Lindy Hop Lessen

Wat is jou niveau? Kies je niveau en wij begeleiden je, gratis en voor niks, op een reis door de Lindy Hop wereld. We leren je nieuwe passen die aansluiten op jou niveau, zodat je sowieso een spetterende indruk achterlaat op de sociale dansvloer met jou Lindy Hop moves.

We hebben ook meer pagina’s op onze website, zoals Lindy All Stars, met de beste routines and choreografieën die ooit gedanst zijn.

Nog Meer?

Klaar voor iets anders? We hebben nog meer dansstijlen:

Jazzroutines is voor iedereen die gek is op ‘social dancing’, maar nog een beetje verlegen wanneer de hele zaal de Big Apple doet — als je nog steeds de stappen niet kent en je moet even aan de kant zitten en toezien hoe de rest het doet, het is gewoon tijd dat jij ook lekker meedoet en deel uitmaakt van deze familie. Leer de Shim Sham, de Big Apple, Tranky Doo, de California Routine en alle andere jazzroutines.

We hebben ook een Solo Jazz en Charleston les. Als je geïnteresseerd bent om je algehele dansprestaties te verbeteren of gewoon voor degenen die geen partner hebben om mee te oefenen.

Lindy Nerds is voor echte ‘lindy nerds‘ en houden van alles dat met Lindy Hop te maken heeft. Hier kun je video’s vinden waar je, je vrienden mee kunt verassen.

Het volgers trainingsprogramma is voor volgers die hun techniek willen verbeteren en wat fraaie, sexy bewegingen willen brengen in hun swing.

Was this post helpful?