lära dig dansa Lindy hop

Lindy Hop steg och Swingdanssteg

Med LindyHopMoves.com kommer du spara flera timmars sökande på Youtube efter de bästa videoklippen att träna till: Här kan du börja öva direkt eftersom vi redan hittat de bästa dansklippen för dig.

Hemsidan är på engelska men den är väldigt lätt att använda. Var med på vaa Lindy Hop kurser, de är gratis!

Gratis Lindy Hop kurser på nätet

Det enda du behöver göra är att välja din nivå, så tar vi dig på en gratis resa genom Lindy Hop världen. Vi hjälper dig lära dig nya steg, alltefter din nivå, så att du kommer lysa som en Lindystjärna på det sociala dansgolvet.

  • Advanced Lindy Hop kurs (avancerad nivÃ¥)

Vi har även fler sidor, så som Lindy All Stars, med alla de bästa rutinerna och koreografierna genom tiderna.
Redo för mer?

Är du redo för något annat? Vi har även en massa andra dansstilar:

Jazzrutiner är till för alla er som är galna i social dans, men ändå blir lite blyga när The Big Apple drar igång. Om du fortfarande känner dig osäker på stegen och hellre väljer att bara se på, så är det dags för dig att komma igång och lära dig Shim Sham, The Big Apple, Tranky Doo, California Routine och alla de andra jazzrutinerna.

Vi har även en Solo Jazz och Charleston kurs för dem som vill utveckla sin dans generellt – eller helt enkelt inte har en partner att öva med.

Lindy Nerds är något för riktiga Lindy nördar som älskar allt som rör Lindy Hop. Här hittar du videoklipp som du kan överraska dina Lindyvänner med.

Följarnas träningsprogram är tillägnat följare (followers) som vill förbättra sin teknik och krydda sin swingdans med lite fina och sexiga variationer.

Was this post helpful?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *