Lær Lindy hop

Turer og figurer i Lindy Hop

LindyHopMoves.com kommer til å spare deg for timevis med leting på youtube etter videoer du kan trene til . Nå kan du starte å trene med en gang, for vi har allerede funnet de beste videoene for deg! Websiden er på engelsk, men den er enkel å bruke, og det er helt gratis!

Gratis Lindy Hop klasser på nett

Velg et nivå, og vi vil lede deg på en reise gjennom en fantastisk verden av Lindy Hop, helt gratis! Vi vil hjelpe deg å lære nye turer som passer til ditt nivå, som du kan bruke til å overraske og imponere med på sosialdansegulvet.

Fundamentals (Begynner)
Intermediate (Litt øvet)
Intermediate/advanced (Øvet)
Advanced (Avansert)

I tillegg til disse flotte kursene har vi ogsÃ¥ andre sider her pÃ¥ websiden va, som for eksempel “Lindy All Stars“, som er en samling av de beste rutinene og koreografiene som noen gang har blitt fremført.

Er du klar for enda mer?
Vil du prøve noe annerledes? Vi har mange andre dansestiler:

Blues
Balboa
Collegiate Shag
Aerials
Dips & Tricks

Jazz rutiner er for alle dere som elsker sosialdans, men som trekker dere tilbake na hele gulvet starter med Big Apple. Her kan du lære alle rutinene som er kjekk å kunne, som Shim Sham, the Big Apple, Tranky Doo, the California Routine og enda fler.

Vi har også kurs i solojazz og charleston. Dette er for deg som gjerne vil utvikle danseferdighetene dine i solodansing eller ikke har noen partner å trene med.

Lindy Nerds er for deg som elsker alt som har med Lindy Hop å gjøre, og er skikkelig nerdete om det. Her finner du videoer som du kan overraske andre lindynerder med.

The followers’ training program” er dedikert til deg som vil forbedre teknikken din innen følging, eller lære noen stilige og sexy variasjoner du kan inkludere i dansingen din.

Was this post helpful?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *